UPPLEVELSER

Träden, naturen och grönskan är vår canvas — och vår palett består av konstnärer, hantverkare och eldsjälar från alla håll och kanter. De hjälper oss göra A Walk In The Park till vad det är — en kavalkad av färg, form och känsla.

 

MATEN

Tänk rutiga filtar, flätade korgar och god mat. Picknickkänsla! Vi bjuder in food trucks och lokala matproducenter till A Walk In The Park, och det tycker vi känns jättekul. Den härliga, hemlagade känslan med ett ekologiskt miljötänk är precis den vi vill förmedla och ta ansvar för.

Vi ger även våra gäster möjligheten att packa sin egen picknickkorg. Du kan alltså både ta med något du har gjort själv eller helt enkelt handla fantastiskt god mat på plats. Lite olika förhållningsregler gäller i varje stad så kika in under festivalinfo för att läsa mer.

 

KII ARENS

Den Los Angeles-baserade konstnären Kii Arens har en solklar passion för musik. Efter att ha jobbat med legender som Led Zeppelin, Lana Del Rey och Morrissey samt den världskända festivalen Coachella har han även hjälpt oss ta fram vårt affischmaterial för i år. Vi är stolta över vårt samarbete med denna världsberömda, nutida pop-konstnär.