bgs-01.png

ARTISTER

whitepng-03.png

Vad gör en bra Sommarkväll?

Konst, musik, god mat och gemenskap förenat i en fest på några av Sveriges mest grönskande platser är vårt recept på en riktigt, riktigt bra sommarkväll. Och vi tycker det gör sig bäst i vårt lands lummigaste finrum!

A Walk In The Park är en ny festival som vid tre tillfällen i sommar kommer besöka Kalmar (9:e juli), Helsingborg (15:e juli) och Uppsala (12:e augusti).

Vi har valt våra festivalområden med en nästan nostalgisk känsla för hur sommaren “ska vara”. Och tillsammans med våra musiker, konstnärer och hantverkare bjuder vi på en festivalfeeling precis så drömsk som fantasin tillåter.

 
latestmoretrees-02.png

HÄR SES VI

Kalmar! Den 9:e juli kommer vi till Rävspelet vid Fredriksskans, ett stenkast från stadens centrum. En idyllisk plats inramad av almträd, vattendrag och Kalmars siluett.

15:e juli kommer vi till Sofiero utanför Helsingborg! Trädgården utsågs till Europas vackraste år 2010, och vi kan inte annat än att hålla med.
Snart ses vi!

Den 12:e augusti kommer vi till den anrika Botaniska Trädgården i Uppsala, när den står i sin allra lummigaste prakt. Mysfaktorn är total.

picnic-03.png

UPPLEVELSER

Träden, naturen och grönskan är vår canvas — och vår palett består av konstnärer, hantverkare och eldsjälar från alla håll och kanter. De hjälper oss göra A Walk In The Park till vad det är — en kavalkad av färg, form och känsla.

 

MATEN

Tänk rutiga filtar, flätade korgar och god mat. Picknickkänsla! Vi bjuder in food trucks och lokala matproducenter till A Walk In The Park, och det tycker vi känns jättekul. Den härliga, hemlagade känslan med ett ekologiskt miljötänk är precis den vi vill förmedla och ta ansvar för.

Vi ger även våra gäster möjligheten att packa sin egen picknickkorg. Du kan alltså både ta med något du har gjort själv eller helt enkelt handla fantastiskt god mat på plats. Lite olika förhållningsregler gäller i varje stad så kika in under festivalinfo för att läsa mer.

 

KII ARENS

Den Los Angeles-baserade konstnären Kii Arens har en solklar passion för musik. Efter att ha jobbat med legender som Led Zeppelin, Lana Del Rey och Morrissey samt den världskända festivalen Coachella har han även hjälpt oss ta fram vårt affischmaterial för i år. Vi är stolta över vårt samarbete med denna världsberömda, nutida pop-konstnär.